BBodywork er en samling af fysiske teknikker der har til hensigt at bryde de vandte mønstre.

Vi er alle styret af de mønstre vi har tilegnet os som børn eller fået af traumer. Disse kan være svære at bryde kognitivt, hvilket derfor kræver andre metoder. I TantraCentret bruger jeg forskellige fysiske teknikker, som beskrives nærmere herunder.

Hvorfor skal jeg vælge en Bodywork session?

Ligesom man indgår et terapiforløb for at bevidstgøre hvilke mønstre og metoder man bruger for at undgå kontakt med grundfølelserne, så skal du forberede dig på at indgå i et forløb over nogle gange, hvis du skal have et godt udbytte af behandlingen. Dette vil vi tale om første gang og vi aftaler formålet med dit forløb og hvordan vi finder ud af hvornår dit formål er opnået. Vi vil evaluere efter de første 3-5 gange om behandlingen giver resultater og om vi skal fortsætte.

Beskrivelser af teknikker

Jeg arbejder med disse teknikker på en måde, hvor din krop skal samarbejde med det der sker. Dette gøres ved, at respektere kroppens grænse for hvornår nok er nok og ikke forcere en reaktion frem. Kroppen skal med andre ord kunne samarbejde med f.eks tryk på et triggerpunkt, uden at spænde op af smerte eller angst for hvad der kommer til at ske.

Om TantraCentret

Med base i Østjylland, lever vi for at udbrede tantrisk livsfilosofi. Igennem tantramassage, foredrag, workshops, kurser og forløb, kan du fordybe dig mere i tantra fra hjertet.

Let Love flow