CCuddling er en nærværsoplevelse, hvor du bliver nuset, omfavnet, kælet for og mærker tryghed.

Du inviteres ind i et rum, hvor du ikke skal andet end at modtage, modtage anderkendelse for den du er og på hele din krop. Denne helkrops oplevelse includere også dit køn, hvis du ønsker dette, da det er en lige så stor og vigtig del af den du er, som alle andre kropsdele.

Hvad er en tantramassage?

Man kan ikke sige ret præcist hvad en tantramassage er og ikke er, men jeg vil beskrive her hvad du kan forvente hos TantraCentret og stil spørgsmål hvis du er i tvivl om noget eller vil vide mere.

En tantramassage er en helkrops massage, hvor også kønsdelene kan indgå hvis du er åben for det. De er en naturlig del af kroppen og er ligeså vigtige som alle andre dele. Du bliver altid spurgt i den indledende samtale hvor tæt jeg må komme på dine kønsdele, og denne grænse respekteres under hele massagen. Vores etik er beskrevet nærmere her og følger som minimum Brancheforeningen Danske Tantra Massører og Behandleres etik.

Tantramassage er en nyere opfindelse. Det står ikke beskrevet i nogle af de overleveringer, der kommer fra gammel tid. Massagen bruges i dag til både velvære, traumebehandling og som katalysator til selvudvikling igennem øget bevidsthed og sensibilitet af hele kroppen. Dette fungere godt sammen med f.eks yoga, qigong, mm.

Tantramassagens anatomi

Jeg har beskrevet lidt nærmere i denne folder (3.5MB), hvad du kan forvente og hvordan du kan forberede dig bedst muligt, for at gøre din tantramassage til den bedst mulige oplevelse for dig. Det gælder både i valget af massør, men også hvordan du mentalt forbereder dig på denne oplevelse.

Læs mere her.

Om TantraCentret

Med base i Østjylland, lever vi for at udbrede tantrisk livsfilosofi. Igennem tantramassage, foredrag, workshops, kurser og forløb, kan du fordybe dig mere i tantra fra hjertet.

Let Love flow