En tantra massage behandling fra TantraCentret, gives af kærlighed. Den er til alle, uanset køn, farve, højde og drøjde, alle har grundlæggende brug for kærlighed.

Du inviteres ind i et rum, hvor du ikke skal andet end at modtage, modtage anderkendelse for den du er. Denne helkrops oplevelse includere også dit køn, hvis du ønsker dette, da det er en lige så stor og vigtig del af den du er, som alle andre kropsdele.

Hvad er en tantramassage?

Det er svært at skrive konkret hvad der kommer til at ske i en tantramassage, da det bliver et samspil imellem os. Vi kan kun møde hinanden så dybt som vi møder os selv. Vi forsøger altid at åbne os for det der kommer, det er i mødet at det smukke opstår. Vi vil beskrive her hvad du kan forvente hos TantraCentret og stil spørgsmål hvis du er i tvivl om noget eller vil vide mere.

En tantramassage er en helkrops massage, hvor også kønsdelene kan indgå hvis du er åben for det. De er en naturlig del af kroppen og er ligeså vigtige som alle andre dele. Du bliver altid spurgt i den indledende samtale hvor tæt vi må komme på dine kønsdele, og denne grænse respekteres under hele massagen. Vores etik er beskrevet nærmere her og følger som minimum Brancheforeningen Danske Tantra Massører og Behandleres etik.

Tantramassage er en nyere opfindelse. Det står ikke beskrevet i nogle af de overleveringer, der kommer fra gammel tid. Massagen bruges i dag til både velvære, traumebehandling og som katalysator til selvudvikling igennem øget bevidsthed og sensibilitet af hele kroppen. Intentionen er at du kan møde dig selv på en hel ny måde og derved udvide din forståelse af dig selv. Der er ikke andet mål med massagen end at du får muligheden for at give slip og overgive dig så dybt du kan. Der er ingen krav eller forventninger til dig, du får mulighed for bare at modtage så du kan være sammen med dig selv og din krop.  Det er en gave til dig selv og en mulighed for at opleve dig selv på en anderledes sanselig måde end det seksuelle møde. Den seksuelle energi kan godt blive vækket og det er ok, der vil ikke komme til at ske noget seksuelt i rummet. Det giver dig muligheden for at nyde og give slip på alle de ting der ellers går igang når du bliver opstemt. Både spykiske og fysiske blokeringer kan forløses ved behandlingen. Vi er som mennesker meget større end vi går og forestiller os og åbningen til den energetiske krop er vejen til dette.

Priser

Tantramassage behandling: 1.800 kr (150 minutter)

Tantramassage for par: 2.400 kr (210 minutter)

Tantramassagens anatomi

Vi har beskrevet lidt nærmere i denne folder (3.5MB), hvad du kan forvente og hvordan du kan forberede dig bedst muligt, for at gøre din tantramassage til den bedst mulige oplevelse for dig. Det gælder både i valget af massør, men også hvordan du mentalt forbereder dig på denne oplevelse.

Læs mere her.

Om TantraCentret

Med base i Østjylland, lever vi for at udbrede tantrisk livsfilosofi. Igennem tantramassage, foredrag, workshops, kurser og forløb, kan du fordybe dig mere i tantra fra hjertet.

Let Love flow